GRATIS FRAGT & GRATIS RETURNERING

Introduktion

Nedenfor finder du vores generelle vilkår og betingelser. Disse gælder altid, når du bruger eller afgiver en ordre via vores Hjemmeside og indeholder vigtige oplysninger for dig som køber. Læs derfor de generelle vilkår og betingelser omhyggeligt. Vi anbefaler også, at du gemmer eller udskriver disse vilkår og betingelser, så du kan læse dem igen på et senere tidspunkt.

Definitioner

1 Ron Henze Mode: etableret i Lemmer og registreret hos Handelskammeret under registreringsnummer 01053185, der handler under navnet Ron Henze Mode.

2 Hjemmeside: webstedet for Ron Henze Mode, som kan konsulteres via www.jilsen.com og alle tilknyttede underdomæner.

3 Kunde: den fysiske person, der ikke handler i udøvelsen af ​​et erhverv eller virksomhed, som indgår en aftale med Ron Henze Mode og/eller har registreret sig på hjemmesiden.

4 Aftale: enhver aftale eller aftale mellem Ron Henze Mode og kunden, hvoraf de generelle vilkår og betingelser udgør en integreret del.

5 vilkår og betingelser: nærværende vilkår og betingelser.

Anvendelse af generelle vilkår og betingelser

1 De generelle vilkår og betingelser gælder for alle tilbud, aftaler og leverancer fra Ron Henze Mode, medmindre andet er udtrykkeligt skriftligt aftalt.

2 Hvis Kunden medtager bestemmelser eller betingelser i sin ordre, bekræftelse eller kommunikation indeholdende accept, der afviger fra eller ikke fremgår af de Generelle vilkår og betingelser, er disse kun bindende for Ron Henze Mode, hvis og i det omfang disse er udtrykkeligt anført. af Ron Henze Mode. er blevet accepteret skriftligt.

3 I tilfælde af at specifikke produkt- eller servicebetingelser gælder ud over disse generelle vilkår og betingelser, gælder disse vilkår også, men i tilfælde af modstridende vilkår og betingelser kan kunden altid påberåbe sig den gældende bestemmelse, der er mest passende for ham. er gavnligt.

Priser og information

1 Alle priser angivet på webstedet og i andre materialer, der stammer fra Ron Henze Mode, inkluderer moms og andre afgifter pålagt af regeringen.

2 Levering er gratis ved levering til en DPD-pakkeshop.

3 Hjemmesidens indhold er blevet udarbejdet med den største omhu. Ron Henze Mode kan dog ikke garantere, at al information på hjemmesiden til enhver tid er korrekt og fuldstændig. Alle priser og anden information på hjemmesiden og i andre materialer, der stammer fra Ron Henze Mode, er derfor med forbehold for åbenlyse programmerings- og tastefejl.

4 Ron Henze Mode kan ikke holdes ansvarlig for (farve)afvigelser på grund af skærmkvalitet.

Oprettelse af aftale

1 Aftalen indgås på det tidspunkt, hvor kunden accepterer tilbuddet fra Ron Henze Mode og overholder betingelserne fastsat af Ron Henze Mode.

2 Hvis Kunden har accepteret tilbuddet elektronisk, vil Ron Henze Mode straks bekræfte modtagelsen af ​​accepten af ​​tilbuddet elektronisk. Så længe modtagelsen af ​​denne accept ikke er bekræftet, har Kunden mulighed for at ophæve Aftalen.

3 Hvis det viser sig, at Kunden har givet forkerte oplysninger ved accept eller på anden måde indgåelse af Aftalen, vil Ron Henze Mode først være berettiget til at opfylde sin forpligtelse, efter at de korrekte oplysninger er modtaget.

4 Ron Henze Mode kan inden for juridiske rammer informere sig om, hvorvidt Kunden kan opfylde sine betalingsforpligtelser, men også om alle fakta og faktorer, der har betydning for en ansvarlig indgåelse af Aftalen. Hvis Ron Henze Mode på baggrund af denne undersøgelse har gode grunde til ikke at indgå aftalen, er han berettiget til at afslå en ordre eller anmodning med begrundelse, eller til at knytte særlige betingelser til udførelsen, såsom forudbetaling.

5 Ron Henze Mode har ret til at afvise ordrer fra kunder, der handler i udøvelsen af ​​deres erhverv eller virksomhed.

Registrering

1 For at udnytte hjemmesiden optimalt kan kunden registrere sig via registreringsformularen/konto-login-muligheden på hjemmesiden.

2 Under registreringsproceduren vælger Kunden et brugernavn og en adgangskode, som han kan logge ind på Hjemmesiden med efter registrering. Kunden er ansvarlig for at vælge en tilstrækkelig pålidelig adgangskode.

3 Kunden skal holde sine loginoplysninger, brugernavn og adgangskode strengt fortrolige. Ron Henze Mode er ikke ansvarlig for misbrug af loginoplysningerne og er tilladtaltid antage, at en Kunde, der registrerer sig på Hjemmesiden, faktisk er denne Kunde. Alt, hvad der sker gennem Kundens konto, er Kundens ansvar og risiko.

4 Hvis Kunden ved eller har mistanke om, at hans loginoplysninger er kommet i hænderne på uautoriserede personer, skal han hurtigst muligt ændre sin adgangskode og/eller informere Ron Henze Mode om dette, således at Ron Henze Mode kan tage passende foranstaltninger.

Udførelsesaftale

1 Så snart ordren er modtaget af Ron Henze Mode, sender Ron Henze Mode produkterne så hurtigt som muligt under overholdelse af bestemmelserne i punkt 3 i denne artikel.

2 Ron Henze Mode er berettiget til at engagere tredjeparter i udførelsen af ​​de forpligtelser, der følger af aftalen.

3 Hjemmesiden beskriver klart og tydeligt, i god tid før aftalens indgåelse, hvordan levering vil finde sted, og inden for hvilken periode produkterne vil blive leveret. Hvis der ikke er aftalt eller angivet leveringsperiode, vil produkterne under alle omstændigheder blive leveret inden for 30 dage.

4 Hvis Ron Henze Mode ikke kan levere produkterne inden for den aftalte periode, vil den informere Kunden. Kunden kan i så fald acceptere en ny leveringsdato, eller han vil få mulighed for gratis at ophæve Aftalen.

5 Ron Henze Mode råder kunden til at inspicere de leverede produkter og rapportere eventuelle defekter inden for rimelig tid, helst skriftligt eller via e-mail. For mere information, se artiklen om garanti og overensstemmelse.

6 Så snart de produkter, der skal leveres, er leveret til den angivne leveringsadresse, overgår risikoen for disse produkter til Kunden. Hvis andet udtrykkeligt er aftalt, overgår risikoen til Kunden tidligere. Hvis Kunden beslutter sig for at afhente produkterne, overgår risikoen, når produkterne overdrages.

7 Ron Henze Mode er berettiget til at levere et lignende produkt af lignende kvalitet som det bestilte produkt, hvis det bestilte produkt ikke længere er tilgængeligt. Kunden er herefter berettiget til gratis at ophæve aftalen og til at returnere produktet gratis.

Fortrydelsesret

1 Kunden har ret til gratis at ophæve afstandsaftalen med Ron Henze Mode inden for 14 kalenderdage efter modtagelse af produktet uden at angive grunde. Fristen starter dagen efter, at Kunden eller en af ​​denne på forhånd udpeget tredjepart, som ikke er transportør, har modtaget produktet, eller:

  • hvis Kunden har bestilt flere produkter i samme ordre: den dag, hvor Kunden, eller en tredjepart udpeget af denne, har modtaget det sidste produkt.
  • hvis leveringen af ​​et produkt består af flere forsendelser eller dele: den dag, hvor Kunden, eller en af ​​denne udpeget tredjepart, har modtaget den sidste forsendelse eller den sidste del;
  • ved aftaler om regelmæssig levering af produkter i en bestemt periode: den dag, hvor Kunden eller en af ​​denne udpeget tredjepart har modtaget det første produkt.

2 Inden for fortrydelsesfristen nævnt i stk. 1, vil Kunden håndtere produktet og emballagen med omhu. Kunden vil kun åbne emballagen og kun bruge produktet i det omfang, det er nødvendigt for at kontrollere produkternes art, egenskaber og funktion. Udgangspunktet her er, at denne inspektion ikke må gå ud over, hvad Kunden kunne gøre i en fysisk butik.

3 Kunden er kun ansvarlig for værdiforringelse af produktet, som er resultatet af en måde at håndtere produktet på, som går ud over, hvad der er tilladt i det foregående afsnit.

4 Kunden kan opløse aftalen i overensstemmelse med punkt 1 i vilkåret i denne artikel ved at sende modelfortrydelsesformularen (digitalt) til Ron Henze Mode eller på anden måde utvetydigt informere Ron Henze Mode om, at han ønsker at annullere kontrakten annullere køb. I tilfælde af en digital rapport bekræfter Ron Henze Mode modtagelsen af ​​denne rapport. Efter opløsning har Kunden 14 dage til at returnere varen. Det er også muligt at returnere produktet straks inden for den fortrydelsesperiode, der er fastsat i stk. 1 i denne artikel, forudsat at fortrydelsesformularen eller anden utvetydig fortrydelseserklæring er vedlagt.

Produkter kan returneres til:

Ron Henze Fashion
Kadijk 9
8531 XH, Lemmer

5 Beløb, der allerede er betalt (forud) af Kunden, tilbagebetales til Kunden hurtigst muligt, dog senest 14 dage efter opløsning af Aftalen, på samme måde som Kunden har betalt ordren. Hvis Kunden har valgt en dyrere leveringsmåde end den billigste standardlevering, skal Ron Henze Mode ikke betale meromkostningerne for d.