Du kan købe støvler på ingen tid, hvis du har den rigtige skostørrelse og en gennemsnitlig lægomkreds. Det bliver sværere med lidt stærkere lægge. Standardstøvlerne passer normalt ikke, og støvler med et bredere skaft fås til forskellige kalvestørrelser.

Så hvis du vil bestille den rigtige støvle, er det vigtigt at måle dine lægge korrekt. Dette er den eneste måde, du kan være sikker på, at du bestiller den rigtige kalvestørrelse, og du vil ikke blive skuffet. Derfor har vi en meget praktisk kalveberegner på jilsen.de. Indtast blot din skostørrelse, mål dine lægge, og du er færdig; lægberegneren viser dig den korrekte lægbredde.

Du kan nu vælge mellem 4 forskellige skaftbredder hos Jilsen: 40, 44, 48 og 52 cm. Det kan dog ske, at du ligger lige mellem 2 skaftstørrelser. Vælg derefter altid det bredere skaft. Det er en ubehagelig følelse, når lynlåsen ikke kan lukkes eller skaftet er for stramt.
Hvis du stadig har spørgsmål efter disse anbefalinger eller er usikker, kan du til enhver tid ringe til os eller kontakte os via chatten.

Trin 1:
Sæt dig på en stol, og sørg for, at dine ben er i en vinkel på 90 grader i forhold til gulvet. Nu måler du dine frie underben på deres bredeste sted.

Trin 2:
Gå til kalveberegneren.

Indtast det højeste antal af din lægmål og også din skostørrelse (vores skostørrelser er normale, så du kan indtaste din standardstørrelse).

Trin 3:
Vælg din lægstørrelse i menulinjen, så får du et overblik over alle tilgængelige støvler, der matcher din lægstørrelse.