Hver vinter kan du møde den i butikken: den lange støvle. Fordi lange støvler altid virker. De er nemme at kombinere og fås i mange modeller og størrelser.

Men sørg for at vælge ægte læder, ægte læderstøvler er mere behagelige at have på og tager længere tid at passe. Hos jilsen.com finder du kun ægte læderstøvler. De fleste modeller er lavet af læder både udvendigt og indvendigt. Støvlerne er slidstærke og bliver bedre og bedre med årene. Du skal kun pleje dem med vandtætningsspray og behandle dem med skosværte af og til. Du kan også finde læderstøvler med tekstil inderfor, der ikke vejer for meget på din pengepung.

Hvis du leder efter rigtig fede støvler, bør du vælge blokhæle eller hippe cowboystøvler. Du kan kombinere den med jeans såvel som med en feminin nederdel eller kjole, så du er moden!

Men du kan også finde klassiske støvler til business-looket hos os. Til dette look skal du vælge lange støvler med høje hæle og eventuelt et flot print.

Hvis du virkelig værdsætter behageligt fodtøj, skal du vælge en støvle med en flad hæl. Også her har vi forskellige modeller.

Kort; vi har noget for ethvert ønske. Gå hurtigt til www.jilsen.dk for at se hele kollektionen.